Individuele coaching2018-04-25T05:09:52+00:00

Individuele coaching

Business coaching met paarden

De coaching met paarden vind plaats vanaf de grond. Men gaat het paard leiding geven door diverse opdrachten uit te voeren met het paard.

Een totaal andere manier van communiceren dan aan een tafel, via smartphone of computer. Non-verbaal aan de slag om het paard leiding te geven is voor mensen een bijzondere onvergetelijke ervaring. Een waardevolle manier om inzage in eigen gedrag te krijgen. Open2Contact gaat uit van de innerlijke kracht van mensen. De eigen innerlijke motieven en drijfveren komen tijdens een training met paarden snel en krachtig naar voren.

Omdat men leiding geeft aan de paarden tijdens een training voelt men zich na de training; zelfbewust, krachtig en gemotiveerd. Iedere klant gaat weg met een positief gevoel en weet (nog beter) waar zijn of haar krachten liggen.

De trainers binnen Open2Contact hebben een breed zakelijk netwerk en ruime ervaring binnen het coachen en begeleiden van mensen uit het bedrijfsleven en hogere bestuurders.

Locaties

Zowel nationaal als internationaal geeft Open2Contact één op één coaching met paarden aan mensen uit het bedrijfsleven en hogere bestuurders. In Nederland heeft Open2Contact binnen elke provincie een (of meerdere) locaties tot haar beschikking. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Duur coaching

Een coaching sessie duurt anderhalf uur.

Kosten

De coaching met paarden wordt op maat aangeboden om die reden zijn er verschillende tarieven mogelijk. Via contact kunt u vrijblijvend vragen naar een prijsopgave of offerte.